Dăruiesc ziua mea pentru Lumea parintilor cu dor

 

Nicoleta Popa Asociația "Există viață după doliu!"

7.0833333333333% Complete
170 RON
Sumă strânsă
2,400 RON
Target
3
Donații

Pe 7 septembrie e ziua mea și voi direcționa toate cadourile mele către grupul părinților care au pierdut un copil – o serie de întâlniri vindecătoare prin care se dorește alinarea suferinței. Știu, pare imposibil, dar trebuie să încercăm împreună! Ca întâlnirile să poată avea loc gratuit, am nevoie și de "urarea" ta! 

Cu 30 lei se poate face o scurtă activitate de relaxare și eliberare a tensiunii acumulate. 

Cu 75 lei îi vom implica într-un exercitiu terapeutic de exprimare a emotiilor, părinții își pot spune cu deschidere și încredere gândurile ținute ascunse și care îi pot îmbolnăvi.

Cu 300 lei susții o întâlnire terapeutică de 3 ore, în care amintirile dureroase devin mai suportabile, prin scris, desen sau alte terapii și părinții ajung mai aproape de liniște sufletească. 

Hai să aducem raze de soare în viețile lor, să le oferim locul potrivit în care să vorbească despre copilul iubit și să le arătăm că nu sunt singuri, că ne pasă de lacrimile și mai ales de zâmbetele lor! 

Mulțumesc mult!

Nicoleta


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Asociația Exista viata dupa doliu" este comunitatea femeilor și bărbaților care și-au pierdut partenerul/a de viață și a copiilor afectați de moartea unui părinte, bunic sau alte persoane dragi.

Derulăm din 2011 programul Planuri de viitor - inspirate de un dor, cu sprijinul Fundației Sensiblu. 

Un spațiu sigur și ocrotitor unde părinții care au pierdut un copil vin să povestească, să jelească, să întrebe, să ofere și să primească îmbrățișări și cuvinte de alinare și să își găsească un nou rost pe lume. Învățăm să trăim cu dorul, cinstind amintirea copiilor și celebrându-le prin iubire prea-scurta existență.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donații

100 RON
10 Sep 2015
03 Sep 2015
La multi ani, Nicoleta! Iti multumim mult ca faci acest gest frumos pentru familiile din asociatie! Sa ai o viata binecuvantata cu multa dragoste!
02 Sep 2015