Asociația "Există viață după doliu!"

Asociația "Există viață după doliu!"

Lumea părinților cu dor - grup de alinare

Status: Inchis

Un spațiu sigur și ocrotitor unde părinții care au pierdut un copil vin să povestească, să jelească, să întrebe, să ofere și să primească îmbrățișări și cuvinte de alinare și să își găsească un nou rost pe lume. Învățăm să trăim cu dorul, cinstind amintirea copiilor și celebrându-le prin iubire prea-scurta existență.

[ Show more ]

170 RON

Sumă:

1

Galantomi:

3

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Aproape orice suntem dispuși să acceptăm pe această lume, mai puțin să moară un copil. Întrebări fără răspuns vor răsuna mereu în mintea și inima parintelui care rămâne cu brațele și casa goale. Acești părinți au nevoie de căldura, iubirea și sprijinul nostru necondiționat și constant pentru a găsi un nou echilibru și sens al vieții lor.

"Lumea părinților cu dor" este un grup de sprijin unde vor participa 6-8 părinți care au pierdut un copil (de orice vârstă) și se va desfășura în București în perioada noiembrie 2015- februarie 2016, într-un cadru de încredere și solidaritate pe care ei nu îl vor găsi altundeva.

Un psihoterapeut cu experiență va concepe exerciții de grup speciale și îi va ajuta timp de 3 luni să spună povestea copilului lor, să găsească motive pentru a trăi în continuare și să privească viața din perspective care alina durerea si dau o forma de ... acceptare (deși mulți părinți nu se vor împăca niciodată cu ideea că au trăit mai mult decât copiii lor).

La cele 6 întâlniri părinții se vor ajuta unii pe ceilalți, vor găsi unele răspunsuri discutând cu terapeutul si vom găsi acțiuni (caritabile) pe care le putem face împreună, pentru ca zilele de dor să treacă mai ușor.