Îmi donez ziua de naștere pentru părinții văduvi

 

Lăcrămioara Ocunschi Asociația "Există viață după doliu!"

25.833333333333% Complete
775 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul 2021 este anul care mi-a adus multe confirmări și validări că sunt pe un drum cu sens pentru mine. Cât despre 2022 este anul ce cred cu tărie că va contribui la misiunea mea personală de a însoți persoane în crearea unei vieți cu sens și armonie chiar dacă au trecut prin momente dificile.  

  Pe 9 februarie este ziua mea, iar anul acesta îmi donez aniversarea către o asociație în misiunea căreia cred demult (din 2013): “Există viață după doliu!”.Asociația derulează din 2011 proiecte adresate persoanelor văduve și copiilor care au pierdut un părinte și așa cum știi m-am implicat de multe ori în susținerea lor. Anul trecut am creat și facilitat programul "Între dor și viitor", un program dedicat persoanelor văduve ce a creat un spațiu cu multă empatie, suport, împărtășire, răspunsuri, inspirație și învățare. Programul a contribuit major la procesul de vindecare și de reașezare a vieții după pierderea persoanei iubite.
Îmi doresc să recreez acest spațiu și pe 18 februarie să relansez programul într-o formulă îmbunătățită. "Durerea împărtășită este durere micșorată. Bucuria împărtășită este bucurie mărită." spunea Spider Robinson. Exact așa a fost anul trecut. Spațiul creat a ajutat la alinarea durerii și fiecare mică victorie a fost celebrată împreună. Ceea ce îmi doresc este să înțelegem cât mai mulți că vindecarea greu se întâmplă în izolare și mai degrabă în comunități. Haideți să contribuim la crearea unui nou "trib de vindecare"!    Mă susții ca să îi susțin? Din inimă îți mulțumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Asociația Exista viata dupa doliu" este comunitatea femeilor și bărbaților care și-au pierdut partenerul/a de viață și a copiilor afectați de moartea unui părinte, bunic sau alte persoane dragi.

Derulăm din 2011 programul Planuri de viitor - inspirate de un dor, cu sprijinul Fundației Sensiblu. 

Pierderea partenerului sau a partenerei de viață poate aduce, pe lângă durerea despărțirii ireversibile, și multă confuzie, întrebări și situații incerte ce pot provoca un stres mare, afectând starea lor de sănătate fizică și mentală. Participarea la un program de suport reprezintă "biletul" către acel spațiu de alinare și vindecare, unde durerea este auzită și fiecare mică victorie în noua etapă din viață este celebrată. Persoanele văduve au nevoie de acest grup de suport ce creează spațiul pentru împărtășire, empatie, suport, răspunsuri, inspirație, învățare și ... crearea unor noi prietenii în care sunt înțeleși.  

Anul trecut, asociația a susținut un program de suport pentru persoanele văduve ce a avut un impact pozitiv în viața a 12 persoane. În 2022 ne propunem să organizăm două grupuri noi, la care să aibă acces și persoane cu resurse financiare reduse.
Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

La multi ani!
09 Feb 2022
07 Feb 2022
La mulți ani și putere pentru a ajuta cât mai mulți oameni care suferă din pricina pierderii unor oameni dragi!
05 Feb 2022
03 Feb 2022

Anonymous

75 RON
20 Jan 2022
Picătură cu picătură se face oceanul
18 Jan 2022

Valentina

150 RON
Știu că tot ce faceti este din suflet .
18 Jan 2022
Lăcrămioara Ocunschi : Asociația "Există viață după doliu!"
Îmi donez ziua de naștere pentru părinții văduvi