Grup de suport "Planuri de viitor inspirate de un dor"

In perioada februarie - mai 2021, asociația va derula un grup terapeutic pentru 12 femei și bărbați care și-au pierdut recent partenerul/a de viață prin deces (ultimii 2 ani).    În cadrul sesiunilor online de câte 2 ore, participanții vor beneficia de consiliere, psihoterapie de grup și îndrumare pentru trăirea sănătoasă a travaliului de doliului și gestionarea bună a situațiilor diverse și copleșitoare. Participanții își vor spune povestea și vor învața din experientele celorlalți, călăuziți de 2 facilitatori cu experiență în psihoterapie, coaching și procesul de doliu.    Costul pentru un loc este de 1.000 lei/ participant pentru toată perioada, sumă pe care puține persoane văduve (care au și copii) și-o pot permite. În acest sens, asociația strânge fonduri pentru a oferi acces gratuit pentru familiile monoparentale aflate în impas financiar. Fondurile strânse ne ajută să oferim gratuitate cât mai multor părinți văduvi.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

73

Suma:

6,545 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Grup de suport "Planuri de viitor inspirate de un dor"

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

6,545 RON

Suma:

1

Galantomi:
73 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Anul acesta a fost greu. Nesuferit. Douăzeci douăzeci e anul în care ar fi trebuit să mă îmbrac în rochie de mireasă și să dansez mult tango

2,020 RON Target
6,545 RON Suma
73 Donatii
100% Complete