Asociația "Există viață după doliu!"

Asociația "Există viață după doliu!"

Excursii gratuite pentru copiii orfani de un părinte

Status: Fundraising

Într-o excursie terapeutică, toți copiii cu dor au voie să râdă, să se relaxeze, să se joace, să învețe lucruri noi și să își facă prieteni care îi înțeleg. Copilăria merge mai departe! 

[ Show more ]
12.1% Complete

605 RON

Sumă:

2

Galantomi:

4

Donații:

5,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Pentru copiii care au pierdut recent unul dintre părinți, o excursie simplă într-un loc frumos este ca o pauză  mult dorită de la realitatea prea dureroasă, ca o revenire temporară la copilăria fără griji și tristeți. 

În ultimii ani am căutat starea de bine la Sinaia, Cernica Park, Pitești, Gura Diham, escape room, bowling și Orașelul Cunoașterii (București). În 2022 ne propunem să organizăm cel puțin 15 ieșiri și excursii de o zi, cu câte 8- 12 familii monoparentale, cu scopul de a oferi amintiri frumoase copiilor care nu au fost niciodată într-o excursie sau nu au mai plecat nicăieri după moartea mamei sau a tatălui lor, din lipsa de resurse financiare.

Pentru fiecare ieșire, avem nevoie de aproximativ 2.000 lei pentru 6 familii (adult și 1-3 copii minori) care au dificultăți în a acoperi costurile cu masa, transportul și accesul la diverse obiective turistice. 

O donație de 30 lei = masa de prânz pentru un copil într-o excursie de o zi 

O donație de 50 lei = acces la activitate cu scop recreativ și educativ pentru un copil (parc de aventură, atelier de creație, muzeu) - amintirile comune vor suda legăturile dintre copii

La care se adaugă costurile pentru transport (tren, microbuz) și mici surprize pentru copii. 

Cu ajutorul tău, mai mulți părinți și copii vor participa la mai multe acțiuni care să le ridice moralul. Îți mulțumim!