Asociația "Există viață după doliu!"

Asociația "Există viață după doliu!"

Program de suport pentru persoane văduve

Status: Fundraising

Pierderea partenerului sau a partenerei de viață poate aduce, pe lângă durerea despărțirii ireversibile, și multă confuzie, întrebări și situații incerte ce pot provoca un stres mare, afectând starea lor de sănătate fizică și mentală. Participarea la un program de suport reprezintă "biletul" către acel spațiu de alinare și vindecare, unde durerea este auzită și fiecare mică victorie în noua etapă din viață este celebrată. Persoanele văduve au nevoie de acest grup de suport ce creează spațiul pentru împărtășire, empatie, suport, răspunsuri, inspirație, învățare și ... crearea unor noi prietenii în care sunt înțeleși.  

Anul trecut, asociația a susținut un program de suport pentru persoanele văduve ce a avut un impact pozitiv în viața a 12 persoane. În 2022 ne propunem să organizăm două grupuri noi, la care să aibă acces și persoane cu resurse financiare reduse.
[ Show more ]
15.5% Complete

775 RON

Sumă:

1

Galantomi:

7

Donații:

5,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În perioada februarie - mai 2022, asociația va susține un program de suport pentru 12 femei și bărbați care și-au pierdut recent partenerul/a de viață prin deces (ultimii 2 ani). În cadrul sesiunilor online de câte 2 ore, participanții vor beneficia de consiliere de grup și îndrumare pentru trăirea sănătoasă a travaliului de doliului și gestionarea bună a situațiilor diverse și copleșitoare. Participanții își vor spune povestea și vor învăța din experiențele celorlalți, călăuziți de un facilitator cu experiență în coaching și procesul de doliu.    
Costul pentru un loc este de 1.500 lei/ participant pentru toată perioada, sumă pe care puține persoane văduve (care au și copii) și-o pot permite. În acest sens, asociația strânge fonduri pentru a oferi acces gratuit pentru familiile monoparentale aflate în impas financiar. Fondurile strânse ne ajută să oferim gratuitate cât mai multor părinți văduvi. Costul oferă:
- participare la 15 întâlniri de grup 
- 4 sesiuni individuale cu facilitatorul  - caiet cu fișe de lucru   Așadar, cu ajutorul tău, mai multe persoane văduve vor putea să își înceapă călătoria de alinare și vindecare. Îți mulțumim!