Lumea părinților cu dor - grup de alinare

Aproape orice suntem dispuși să acceptăm pe această lume, mai puțin să moară un copil. Întrebări fără răspuns vor răsuna mereu în mintea și inima parintelui care rămâne cu brațele și casa goale. Acești părinți au nevoie de căldura, iubirea și sprijinul nostru necondiționat și constant pentru a găsi un nou echilibru și sens al vieții lor.

"Lumea părinților cu dor" este un grup de sprijin unde vor participa 6-8 părinți care au pierdut un copil (de orice vârstă) și se va desfășura în București în perioada noiembrie 2015- februarie 2016, într-un cadru de încredere și solidaritate pe care ei nu îl vor găsi altundeva.

Un psihoterapeut cu experiență va concepe exerciții de grup speciale și îi va ajuta timp de 3 luni să spună povestea copilului lor, să găsească motive pentru a trăi în continuare și să privească viața din perspective care alina durerea si dau o forma de ... acceptare (deși mulți părinți nu se vor împăca niciodată cu ideea că au trăit mai mult decât copiii lor).

La cele 6 întâlniri părinții se vor ajuta unii pe ceilalți, vor găsi unele răspunsuri discutând cu terapeutul si vom găsi acțiuni (caritabile) pe care le putem face împreună, pentru ca zilele de dor să treacă mai ușor. 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

3

Suma:

170 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2015

Dăruiește ziua ta ~ 2015

In beneficiul: Lumea părinților cu dor - grup de alinare

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să

170 RON

Suma:

1

Galantomi:
3 Donatii

Pagini fundraising

Dăruiesc ziua mea pentru Lumea parintilor cu dor

Pe 7 septembrie e ziua mea și voi direcționa toate cadourile mele către grupul părinților care au pierdut un copil – o serie de întâlniri vin

2,400 RON Target
170 RON Suma
3 Donatii
7.0833333333333% Complete