Nicoleta Popa - Asociația "Există viață după doliu!"

Dăruiesc ziua mea pentru Lumea parintilor cu dor

170 RON Donatii stranse
7.0833333333333% Complete
2,400 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 7 septembrie e ziua mea și voi direcționa toate cadourile mele către grupul părinților care au pierdut un copil – o serie de întâlniri vindecătoare prin care se dorește alinarea suferinței. Știu, pare imposibil, dar trebuie să încercăm împreună! Ca întâlnirile să poată avea loc gratuit, am nevoie și de "urarea" ta! 

Cu 30 lei se poate face o scurtă activitate de relaxare și eliberare a tensiunii acumulate. 

Cu 75 lei îi vom implica într-un exercitiu terapeutic de exprimare a emotiilor, părinții își pot spune cu deschidere și încredere gândurile ținute ascunse și care îi pot îmbolnăvi.

Cu 300 lei susții o întâlnire terapeutică de 3 ore, în care amintirile dureroase devin mai suportabile, prin scris, desen sau alte terapii și părinții ajung mai aproape de liniște sufletească. 

Hai să aducem raze de soare în viețile lor, să le oferim locul potrivit în care să vorbească despre copilul iubit și să le arătăm că nu sunt singuri, că ne pasă de lacrimile și mai ales de zâmbetele lor! 

Mulțumesc mult!

Nicoleta


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația "Există viață după doliu!"

Asociația “Există viață după doliu!” oferă servicii gratuite de sprijin socio-emoțional acolo unde a avut loc un deces prematur în familie, mai ales dacă sunt afectați copii.

Lumea părinților cu dor - grup de alinare

Un spațiu sigur și ocrotitor unde părinții care au pierdut un copil vin să povestească, să jelească, să întrebe, să ofere și să primească îmbrățișări și cuvinte de alinare și să își găsească un nou rost pe lume. Învățăm să trăim cu dorul, cinstind amintirea copiilor și celebrându-le prin iubire prea-scurta existență.

Dăruiește ziua ta ~ 2015

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

Ioan Popa

100 RON
10 sep 2015

Catalina Danila

50 RON
03 sep 2015

Mihaela Vlad

20 RON
La multi ani, Nicoleta! Iti multumim mult ca faci acest gest frumos pentru familiile din asociatie! Sa ai o viata binecuvantata cu multa dragoste!
02 sep 2015